HR 360 Masterclass

Dezvoltă competențele necesare pentru a deveni un HRBP de succes și securizează-ți locul ca partener strategic în orice organizație.

Plan de dezvoltare carieră HR inclus

Vremurile în care angajații făceau referire la colega de la HR cu “fata de la personal” sunt demult apuse.

Piața Muncii trece prin schimbări fără precedent, iar angajații și candidații au nevoi mai complexe ca oricând.

Departamentul de HR are nevoie de oameni bine pregătiți, buni cunoscători ai comportamentului uman și capabili să traducă emoția umană în cifre.

Și totuși,  61% din oamenii de HR au ajuns în meseria aceasta…din întâmplare. Adică fără nici o bază teoretică.

Mă număr și eu printre acei profesioniști de HR care au învățat direct prin practică.

Și așa cum probabil ne-am obișnuit deja, practica fără teorie aduce cu sine și multe greșeli din care să poți învăța.

Dar, cum ar fi dacă pentru tine ar fi altfel?

Cum ar fi dacă ai avea acces la un program care te pregătește atât teoretic cât și practic pentru a fi un profesionist HR eficient și conectat la nevoile organizației?

Având în vedere că:

 • Revoluția de catifea a Employer Brandingului e tot mai prezentă și în piața muncii din România în ultimii 5 ani
 • Recrutarea talentelor de care organizațiile au nevoie devine tot mai dificilă
 • Retenția de personal, una din cele mai importante misiuni HR, nu mai ține doar de capacitatea departamentului de Resurse Umane
 • Colaborarea cu managerii de departamente devine tot mai dificilă din cauza lipsei de timp și personal
 • Setarea unor obiective HR nu vine de cele mai multe ori la pachet și cu resursele necesare obținerii acelor rezultate
 • Cursurile clasice de resurse umane, necesare acreditărilor, predau o metodologie veche, ce nu se mai aplică nevoilor actuale din piața muncii

Meseria de HR nu a fost nicicând mai provocatoare ca acum!

Iar rolul de HRBP nu a fost nicicând mai ….NECESAR ca acum!

HR 360 MASTERCLASS

Fie că ești un profesionist HR ce își dorește să fie în pas cu trendurile din piața muncii, fie că ești la început de drum în Resurse Umane și încerci să descoperi ce arie HR ți se potrivește... am creat pentru tine

programul care te va ajuta:

 • Să descoperi care e baza unei culturi organizaționale sănătoase
 • Să înveți cum să descoperi motivația profundă a unui candidat sau angajat
 • Să înveți să faci o strategie de recruitment marketing
 • Să descoperi cum te pot ajuta tehnicile de copywriting să scrii anunțuri de recrutare
 • Să aprofundezi metricii HR și să descoperi ce metrici sunt importanți pentru rolul tău
 • Să exersezi să aduci elemente de coaching în colaborarea cu managerii din organizație
 • Să îți faci un plan de dezvoltare profesională pentru următorii 5 ani
 • Să înveți cum să faci un avatar de candidat
 • Să îți găsești resursele necesare pentru a face business pitch-uri de succes
 • Să înveți să-ți argumentezi ideile și proiectele HR în fața conducerii
 • Să înveți cum să conduci procese de schimbare folosind instrumente de change management
 • Să îți găsești propria misiune HRistica
 • Să descoperi sensul muncii tale
 • Să înveți cum să faci față celor mai mari doi inamici ai dezvoltării personale: Sindromul impostorului și Burnout
 • Să îți alegi direcția de viață
 • Să înveți să folosești tehnici de service design pentru a crea procese de onboarding care scurtează rampa lansare performantă a unui angajat nou

Testimoniale

Am decis să urmez acest curs din dorința de a avea o viziune completă a ceea ce înseamnă HR, de a fi la curent cu tehnici noi și bineînțeles pentru o evoluție profesională, dorindu-mi să îmi schimb job-ul actual. Mi-a oferit o viziune mai clară despre HR, mi-am descoperit punctele slabe și cele forte și acum sunt convinsă că dacă voi aplica măcar o parte din noțiuni și exemple, în organizație voi fi mai productivă și voi contribui la o altă mentalitate.
Madalina, Recruiter
Am primit o imagine mai clară a ceea ce presupune HR-ul în ansamblu, lucru care m-a ajutat să mă redescopăr în rolul de HR pe care-l ocup în organizație; m-a ajutat să încep un proces de cunoaștere personală și profesională; pe de alta parte mi-a pus la îndemâna informații structurate și practice la care mă întorc de fiecare dată când am nevoie în activitatea mea.
Anita, HR Manager
Ce iau cu mine după acest program? Cunoștințe teoretice bine structurate și aplicabile imediat, networking și knowledge sharing cu profesioniști cool, plus de claritate în inițiative profesionale viitoare .
Anda, Recruitment Manager
HR 360 m-a ajutat în primul rând să îmi dau seama ce îmi lipsește din activitatea mea ca și HR, ce aș putea să fac mai bine, ce fac bine și nu eram foarte sigură că sunt în direcția bună, dar și să mă descopăr pe mine ca om de HR și nu numai. Mi-a plăcut foarte mult cum a fost îmbinată teoria cu practica, dar și accentul care s-a pus pe a fi UMAN.
Andreea, Talent Acquisition Partner
Sunt în proces de reconversie profesională și HR-ul este direcția dorită. Nu știam exact în ce parte a HR-ului, dar am văzut-o pe Andra într-un interviu pe FB vorbind despre HR și despre ce mai e "normal" în HR, interviu care "mi-a dat" răspunsuri la întrebări pe care îmi era frica să (mi) le adresez. M-a atras la Andra cât de umană este și drive-ul pe care îl are în acest domeniu, și mi-a fost clar că am multe de învățat de la ea. HR360 MasterClass a fost o călătorie de învățare și autocunoaștere, de identificare a propriului drum, și de schimbare de perspectivă. Acest MasterClass a venit cu informații valoroase a proceselor actuale de HR, dar și a nevoilor viitoare, astfel încât pregătirea și dezvoltarea de astăzi să fie pentru nevoile de mâine. Momentele de "aha" nu s-au lăsat așteptate, iar resursele puse dispoziție de către Andra sunt super valoroase.
Florina, Corporate Finance Manager
Mă simt mai bogată😁 nu doar profesional, ci și personal. HR 360 m-a făcut sa am o viziune mult mai clară despre tot ce se poate face în HR dar și cum ar trebui noi ca HR-isti dar și ca oamenii sa ne comportam în relațiile interumane.
Diana, HR Admin
Mă bucur că am avut șansa de a participa la acest curs. Pot spune că mi-a plăcut atât de mult încât îmi pare rău că s-a terminat. A fost un curs excelent, foarte bine structurat și prezentat. Andra, iți mulțumesc că ai fost autentică, că ai avut răbdare să ne asculți și că ne-ai oferit informații valoroase.
Olivia, HRBP
După ce am aflat de acest curs pe Linkedin, am decis să particip alături de colegele mele de departament. M-a ajutat să mă redescopăr; să-mi refreshuiesc unele informații; cu informații pe care le știam la modul teoretic și nu știam cum să le abordez, în concluzie HR 360 :), Cel mai valoros lucru cu care plec este poziționarea HR-ului ca partner în companie.
Madalina, Talent Acquisition Partner
Participarea la acest MasterClass m-a ajutat să înțeleg cum ar trebui să funcționeze un departament de HR în mod sănătos și cât de mult este necesar să preluăm inițiativa pentru a sprijini business-ul din care facem parte, în direcția potrivită. Andra e pur și simplu revelatoare, cred că e un role model pentru orice persoană de HR cu care interacționează.
Ramona, HRBP
Mi-am dorit să știu mai multe despre nevoile și provocările HR-ului și Andra are cea mai cool expunere a experiențelor din HR & management. Mi-a arătat câteva harți către ce rezultate pot avea împreună cu partenerii mei, simt că înțeleg cum se poate transforma cultura companiilor printr-o îmbinare mult mai coerentă a HRului cu coachingul.
Anca, Coach
Mi-a plăcut foarte mult cursul, este diferit de tot ce am testat până acum. Este complex și complet, de la psihologie, tehnici de parenting și bază în HR, pe orice zona ai lucra. M-a ajutat să conștientizez cât de multe lucruri pot face cu informațiile pe care le am deja. M-a învățat cum să mă pregătesc pentru a face lucrurile să se întâmple, să nu rămână doar idei frumoase.
Daniela, HR Consultant
O știu pe Andra de câteva luni bune și am admirat-o din prima clipă pentru transparență și autenticitatea cu care transmite tot ceea ce ea deține. Când am văzut că are câteva masterclass uri, am simțit că este ceva pentru mine acolo. Apoi s-au așezat toate planetele și am reușit să ajung un weekend chiar la ea acasă pt a învăța și evolua. A fost grozav! Mi-a creat o imagine amplă asupra a tot ceea ce înseamnă HR ul, din mai multe perspective. A aprins în mine o dorință mai puternică să creez un impact în jurul meu și în viață tuturor oamenilor cu care intru în contact. Mi-a dat încredere și muuuulte informații. Acest MasterClass ar trebui parcurs de orice om de HR.
Beatrice, Recruiter

Cine sunt eu?

Superhugs! Eu sunt Andra, fondatoare Școala de HR și Centru de Carieră.

Am ajuns HR din întâmplare și am lucrat în companii diverse, trecând treptat prin toate rolurile HR, de la Inspector Resurse Umane până la HR Director.

Lucram ca secretară într-o companie de Facility și curiozitatea m-a împins spre activități de resurse umane. Când s-a deschis un rol, n-am stat pe gânduri 🙂

Tot ce am învățat despre legislație, am învățat de la domnul David, un fost responsabil de personal de la Uzină. Cu el în telefon am trecut prin controale ITM, crize de personal și negocieri salariale.

Spun mereu că am învățat HR cu “blood, sweat and tears”

pentru că am făcut multe greșeli, fără să am o bază teoretică. Am lucrat cu peste 90 de naționalități și am crescut companii de la 10 la 500 de oameni și am învățat astfel cât de important e să privim omul prin prisma unicității și a potențialului său, în același timp în care ne asigurăm că strategia de HR susține obiectivele de business.

Cred că trăim momente unice în acești ani și modul în care oamenii muncesc se schimbă radical. Trecem de la munca tranzacțională la munca cu sens, cu o dinamică ce nu ne dă suficient spațiu de dezvoltare și nouă, oamenilor de HR. Dar trebuie să ținem pasul și să ne pregătim!

Avem nevoie urgent să aducem “ajutoare” în HR, discipline adiacente extrem de necesare: MKT, Design Thinking, Finance sau Psihologie.

De aceea am creat un program de 8 module în care trecem împreună prin cele mai importante arii HR și să descoperim care e viitorul muncii, pentru care TU trebuie să pregătești organizația.

Anual pregatesc doar 2 grupe a cate 20 de persoane TO MASTER HR!

6 motive să urmezi acest program:

Vei deveni un partener de business de încredere

Vei contribui la creșterea colegilor din organizație

Îți vei descoperi competențele cheie în HR

Vei deveni un agent de schimbare

Vei învăța să conectezi misiunea de cultură

Vei concepe campanii de employer branding cu ușurință

Cât e nevoie să investești ca să devii un HRBP indispensabil?

HR 360 MASTERCLASS

12 săptămâni, 30 ore curs, 15 ore practică
3200 RON + TVA 19%
 • 8 module HR
 • Fișă inventar de personalitate
 • Fișă Onboarding design
 • Fișă Avatar Candidat
 • Fișă Funnel Recruitment Marketing
 • Framework plan dezvoltare profesională HR
 • ● Personal branding canvas
 • CADOU - HR 360 MasterClass Starter Kit
 • ● BONUS 1 : Un workshop de Inteligenta Emotionala
 • ● BONUS 2: Un workshop de Design Thinking
Scoala de HR alb

HR 360 MASTERCLASS

Săptămâna
Topic
Tip întâlnire
Trainer
Durată sesiune

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Intro – Sesiune de cunoaștere

HR Mission & Human Behaviour

Organizational Excellence

Employee Life Time Value

Employer Branding Framework & Candidate Avatar

Talent Acquisition & Recruitment Marketing

HR Metrics

HR Unconventional Roles

HR – Leadership & Coaching for business growth

Workshop Inteligenta Emotionala

Workshop Design Thinking

Prezentare proiect Absolvire

Live, Zoom

Live, Zoom

Recorded

Recorded

Recorded

Recorded

Live, Zoom

Recorded

Live, Zoom

Live, Zoom

Live, Zoom

Live, Zoom

Andra

Andra

Andra

Andra

Andra

Andra

Andra

Andra

Andra

Coach IE

Trainer Design Thinking

Andra

1 oră

4 ore

3 ore

3 ore

3 ore

3 ore

2 ore

3 ore

3 ore

2 ore

2 ore

3 ore

Te întrebi dacă astfel de programe funcționează?

HR 360 MASTERCLASS  funcționează 100% . Dacă și numai dacă PUI ÎN APLICARE tot ce înveți!

Dacă după ce ai parcurs primele două din cele 12 saptamani simți ca NU e programul potrivit pentru tine, ne poți scrie la admin@scoaladehr.ro pentru a solicita refund 100%.

CALENDAR DATE START HR 360 MASTERCLASS 2022

4 Aprilie – 13 Iunie

26 Septembrie – 30 Noiembrie

FAQ

 1. Dă click pe butonul VREAU LA HR 360 MASTERCLASS
 2. Completeaza formularul atent
 3. Plateste cursul integral și beneficiază de reducerea de 10% sau optează pentru plata in 4 rate egale
 4. Asigură-te că e totul completat și apasă pe butonul “Plasează comanda”

În fiecare săptămână vei parcurge câte un modul și vei avea o tema pentru a integra teoria parcursă.

În săptămânile cu întâlniri live, ne vom întâlni în date anunțate încă de la începutul programului, astfel vei putea să iți rezervi în avans timpul necesar pentru a fi prezent la sesiuni. Nu iți fă griji! Dacă nu poți ajunge la una din sesiunile live, o vom înregistra pentru tine!

În săptămânile cu sesiunile teoretice înregistrate, vei putea parcurge materialul în ritmul tău, cu condiția să îl termini în timp util pentru a-ți face și tema săptămânală.

Administrarea întregului grup se face pe Whatsapp, grup în care Andra e disponibilă pentru toți participanții în cazul în care apar întrebări sau nelămuriri legate de sesiuni sau teme.

Mai ai și alte nelămuriri? Scrie-ne la inscrieri@scoaladehr.ro și iți răspundem în maxim 24 de ore.

Prețul programului este de 3200 RON + TVA și include 30 de ore de curs și 15 ore de practică pe parcursul a 12 săptămâni.

Poți plăti cursul în avans și vei beneficia astfel de 10 % discount sau poți opta pentru plata în 4 rate egale, alegând datele scadente chiar tu, în funcție de disponibilitatea ta financiară.

Sigur că da. Așteptăm cu mare drag cât mai mulți profesioniști HR la curs. Dacă mai mult de 3 persoane din aceeași companie se înscriu la curs, beneficiați  de două ore de consultanță gratuită pe Employer Branding din partea Andrei.

Pentru workshops dedicate sau organizare de team building pentru echipa de HR, ne poți scrie la info@scoaladehr.ro