HR MasterClasses

HR MasterClasses

Credem că potențialul e universal, dar oportunitățile nu sunt. De aceea am creat programe ce conțin cele mai valoroase resurse și informații din domeniul HR, astfel încât tu să deprinzi aptitudinile și cunoștiințele necesare dezvoltării carierei tale.

Împreună, elevam Resursele Umane!

HR 360 – Un program creat pentru a transforma orice profesionist HR într-un partener strategic și de încredere al business-ului.

Scoala de HR - excelence

Un program creat pentru cei ce isi doresc sa isi traiasca viata in concordanta cu cine sunt cu adevarat!

 • Diana Gherman, HR Admin
  HR360 este un curs care te prinde inca din primele minute. Pe lângă informațiile teoretice necesare, înveți și lucruri care iti sunt de folos în viata personala. Acest curs iti arata ce înseamnă "human" din "human resources" si te face sa înțelegi ca jobul tău ca om de HR este cu mult mai mult decât a face recrutare si a face documente. Te învață cum să empatizezi cu angajații și cum sa ajuti managerii sa aibă o echipa unita.
  Diana Gherman, HR Admin
 • Madalina Nafornita, HR Admin
  Procesul de invatare a fost ceva ce am cautat mereu, sa descoper, sa aflu, sa stiu. Cu ce am ramas eu dupa acest curs? O viziune si structura a profesiei de HR si cel mai important, impactul pe care il avem fiecare dintre noi. Oameni noi; Mi a conturat directia din HR in care mi ar placea sa o urmez; Si nu in ultimul rand sa nu uit ca totul este despre oameni cu oameni. Multumesc mult Andra
  Madalina Nafornita, HR Admin
 • Alina Burada, Recruiter
  Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa urmez acest curs. Este un curs complex ce mi-a schimbat total perceptia asupra a tot ceea ce trebuie sa fie un HR. O recomand cu multa caldura pe Andra Pintican, este un formator cu experienta de la care am invatat foarte multe.
  Alina Burada, Recruiter
 • Gabriela Mihoci, Trainer
  Imi place experiența trăită până acum deoarece împletește frumos și pe înțelesul tuturor teoria cu practica. Am avut insight.uri ce m-au ajutat să îmi dau seama după ce valori mă ghidez atât în viața profesională, cât și cea personală. Mi-a dat și un boost de energie să fac lucrurile altfel. Recomand cu mare drag oricui
  Gabriela Mihoci, Trainer

FII LA CURENT CU VIITOARELE PROGRAME DE STUDIU!

* câmpuri obligatorii

Te rugăm să confirmi că ești de acord să te contactăm prin intermediul email-ului

Datele tale sunt în siguranță. Folosim aceste date doar în scopul pentru care ți-ai dat acordul. Datele pe care le oferi prin intermediul acestui formular vor fi transmise unei terțe persoane, aleasă de către noi ca fiind compatibilă ca mentor. Prin trimiterea acestui formular îți exprimi acordul cu privire la Termenii și Condițiile precum și Politica de prelucrare a datelor personale.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Prin continuarea înscrierii întelegi și ești de acord cu procesarea datelor tale personale de catre Mailchimp. Poți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale Mailchimp aici

Buy now