HR MasterClasses

HR MasterClasses

HR MasterClasses – credem că potențialul e universal, dar oportunitățile nu sunt. De aceea am creat programe ce conțin cele mai valoroase resurse și informații din domeniul HR, astfel încât tu să deprinzi aptitudinile și cunoștiințele necesare dezvoltării carierei tale.

Împreună, elevam Resursele Umane!

HR 360 – Un program creat pentru a transforma orice profesionist HR într-un partener strategic și de încredere al business-ului.

Scoala de HR - excelence

Un program creat pentru cei ce isi doresc sa isi traiasca viata in concordanta cu cine sunt cu adevarat!

Curs HR GENERALIST - Scoala de HR

Identifică pârghiile necesare pentru a ocupă un rol într-un departament de HR. Legislația și gestionarea resurselor umane joacă un rol important în dezvoltarea ta profesională. 

Curs Salarizare - Scoala de HR

Cursul de salarizare își propune să îți explice care este și ce reprezintă componenta salarială, care sunt factorii de influența ai veniturilor brute și cum citim și interpretăm un stat de salarii și un fluturas de salarii.

Curs profilare psihologica in HR- Scoala de HR

Un program care se adresează celor care vor să-și cunoască mai bine organizația și celor care vor să fie siguri că recrutează cel mai bun om pentru jobul disponibil.

Curs Talent Aquisition - scoala de HR

În Romania, recrutarea a devenit o vânătoare propriu zisă de talente. Vechile metode nu mai funcționează. Te aștept să înțelegem cum trecem de la Talent Aquisition la Talent Hunting.

Ce spun absolvenții cursurilor Școlii de HR

 • Diana Gherman, HR Admin
  HR360 este un curs care te prinde inca din primele minute. Pe lângă informațiile teoretice necesare, înveți și lucruri care iti sunt de folos în viata personala. Acest curs iti arata ce înseamnă "human" din "human resources" si te face sa înțelegi ca jobul tău ca om de HR este cu mult mai mult decât a face recrutare si a face documente. Te învață cum să empatizezi cu angajații și cum sa ajuti managerii sa aibă o echipa unita.
  Diana Gherman, HR Admin
 • Madalina Nafornita, HR Admin
  Procesul de invatare a fost ceva ce am cautat mereu, sa descoper, sa aflu, sa stiu. Cu ce am ramas eu dupa acest curs? O viziune si structura a profesiei de HR si cel mai important, impactul pe care il avem fiecare dintre noi. Oameni noi; Mi a conturat directia din HR in care mi ar placea sa o urmez; Si nu in ultimul rand sa nu uit ca totul este despre oameni cu oameni. Multumesc mult Andra
  Madalina Nafornita, HR Admin
 • Alina Burada, Recruiter
  Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa urmez acest curs. Este un curs complex ce mi-a schimbat total perceptia asupra a tot ceea ce trebuie sa fie un HR. O recomand cu multa caldura pe Andra Pintican, este un formator cu experienta de la care am invatat foarte multe.
  Alina Burada, Recruiter
 • Gabriela Mihoci, Trainer
  Imi place experiența trăită până acum deoarece împletește frumos și pe înțelesul tuturor teoria cu practica. Am avut insight.uri ce m-au ajutat să îmi dau seama după ce valori mă ghidez atât în viața profesională, cât și cea personală. Mi-a dat și un boost de energie să fac lucrurile altfel. Recomand cu mare drag oricui
  Gabriela Mihoci, Trainer
 • Olivia Rudeanu, HR Business Partner
  Mă bucur că am avut șansa de a participa la acest curs. Pot spune că mi-a plăcut atât de mult încât îmi pare rău că s-a terminat. A fost un curs excelent, foarte bine structurat și prezentat. Andra, iți mulțumesc că ai fost autentică, că ai avut răbdare să ne asculți și că ne-ai oferit informații valoroase. Acum am o viziune clară asupra direcției mele în HR. Am învățat să mă raportez sănătos munca mea și am o imagine concretă asupra proiectelor pe care trebuie să le implementez în companie.
  Olivia Rudeanu, HR Business Partner
 • Daniela Canaju, HR Business Partner Cetelem
  Mi-a plăcut foarte mult cursul, este diferit de tot ce am testat până acum. Este complex și complet, de la psihologie, tehnici de parenting și baza în HR, pe orice zonă ai lucra. M-a ajutat conștientizez cât de multe lucruri pot face cu informațiile pe care le am deja. M-a învățat cum pregătesc pentru a face lucrurile se întâmple, nu rămână doar idei frumoase. 
  Daniela Canaju, HR Business Partner Cetelem
 • Anca Gheorghiu, Business Trainer & Coach Markant Consult
  Mi-a arătat câteva hărți către ce rezultate pot avea împreună cu partenerii mei, simt că înțeleg cum se poate transforma cultura companiilor printr-o îmbinare mult mai coerentă a HRului cu coachingul.
  Anca Gheorghiu, Business Trainer & Coach Markant Consult
 • Madalina Ana, Recruiter
  Mi-a oferit o viziune mai clară pentru HR, mi-am descoperit punctele slabe și cele forte și am convingerea că dacă voi aplica măcar o parte din noțiuni si exemple în organizație voi fi mai productivă și voi contribui la o altă mentalitate.
  Madalina Ana, Recruiter
 • Ramona Butunoi, HR Business Partner
  Participarea la acest MasterClass m-a ajutat să înțeleg cum ar trebui să funcționeze un departament de HR în mod sănătos și cât de mult este necesar să preluăm intiativa pentru a sprijini business-ul din care facem parte în direcția potrivită. Andra e pur și simplu revelatoare, cred că e un role model pentru orice persoană de HR cu care interacționează.
  Ramona Butunoi, HR Business Partner
 • Alexandra
  Am învățat că dacă nu ai identitate personală nu poți dezvolta identitatea profesională. Am învățat să mă pun pe primul loc în viața mea și am înțeles cum să-mi structurez un plan de carieră. Un program excepțional care nu te învață, te transformă.
  Alexandra
 • Joseph
  Înainte să mă înscriu în Unlock Change eram confuz și aveam probleme legate de jobul actual. Dar după parcurgerea programului mi-am reamintit că eu sunt stăpânul asupra propriei vieți și m-am înarmat cu cunostiinte și putere să iau acțiune. Am înțeles cum să-mi structurez un plan de carieră și am învățat să mă raportez sănătos la munca mea.
  Joseph
 • Rodica
  Burnout și probleme emoționale nerezolvate. Cu asta mă confruntam înainte să intru în acest program. Dar am făcut ordine în dezordinea atât emoțională cât și profesională din viața mea. Am descoperit că sunt o ființă complexă și că pot accesa tot mai mult din potențialul meu. O experiență transformațională.
  Rodica
 • Bașa Maria-Diana, student
  Acest curs mi-a oferit o viziune mai bună asupra zonei de legislație a muncii și mi-a conturat skill-uri noi cum ar fi cel de întocmire a documentelor.
  Bașa Maria-Diana, student
 • Duma Andrada, Graphic designer
  Simt că în urma acestui curs informația furnizata este bine organizată și clară în mintea mea. Also, consider că absolvirea acestui curs reprezintă o rampă de lansare pentru a-mi găsi job-ul dorit.
  Duma Andrada, Graphic designer
 • Acujboae Rebecca -Referent Resurse Umane
  Multe noțiuni noi. Calcule noi. Program de salarizare nou. Am luat din acest curs cunoștinte/Informații importante pentru actualul/viitorul loc de muncă.
  Acujboae Rebecca -Referent Resurse Umane
 • Dorina Fodor
  Toate informațiile de pe pagina Școlii de HR mi s-au părut interesante și utile, de aceea am considerat că aceste cursuri mă vor ajuta. Am primit foarte multe informații noi, cu multe exemple practice și Cristina este un mentor excelent!
  Dorina Fodor
 • Dumitriu Elena
  Un curs complet, bine structurat, m-a ajutat să înțeleg mai bine și să aplic corect noțiunile salarizării. Este un curs ce se bazează pe aplicații practice în programele de salarizare și spețe reale, bine explicate.
  Dumitriu Elena
 • Roxana Toader, Economist
  Am parcurs și cursul de legislație și cel de salarizare. Ambele m-au ajutat să înțeleg mai bine unele noțiuni legislative pe care nu știam cum să le interpretez. Am făcut aplicații practice din noțiunile teoretice învățate de unde am deprins exact modul de calcul pe diferite spețe.
  Roxana Toader, Economist
 • Andra Pintican
  Cred cu tărie că în HR e momentul să aducem metode inovatoare care să ne susțină în procesele de care suntem responsabili. E momentul să învățam să introducem psihologia și marketingul în meseriile HR și acest curs acoperă cu succes partea psihologică. Profilare în HR este un curs ce îl recomand tuturor celor responsabili de recrutare sau evaluarea angajaților. Cât despre Lavinia....vă las pe voi să descoperiți cât de ușor înveți cu ea!
  Andra Pintican

FII LA CURENT CU VIITOARELE PROGRAME DE STUDIU!

* câmpuri obligatorii

Te rugăm să confirmi că ești de acord să te contactăm prin intermediul email-ului

Datele tale sunt în siguranță. Folosim aceste date doar în scopul pentru care ți-ai dat acordul. Datele pe care le oferi prin intermediul acestui formular vor fi transmise unei terțe persoane, aleasă de către noi ca fiind compatibilă ca mentor. Prin trimiterea acestui formular îți exprimi acordul cu privire la Termenii și Condițiile precum și Politica de prelucrare a datelor personale.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Prin continuarea înscrierii întelegi și ești de acord cu procesarea datelor tale personale de catre Mailchimp. Poți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale Mailchimp aici

Buy now

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?