Cum să îți faci planul profesional pentru 2023?

Job Board workshop, cu Andra și Corina!

Andra Pintican

Early Bird price

120 lei / persoană

doar 50 de locuri disponibile

Corina Neagu

BENEFICII PARTICIPARE JOB BOARD WORKSHOP

Ești pregătit pentru provocarile din 2023?

Piata muncii e plina de surprize de cativa ani. Cand credem ca toate s-au asezat… mai vine o schimbare!

Dupa ce am intervievat si angajat mii de oameni, in calitate de HR Experts, stim ca un candidat informat si antrenat, e mereu la cautare in piata!

Asa ca ne propunem sa petrecem 2 ore impreuna cu 50 de persoane, juniors, mediors sau seniors, ce isi doresc sa fie pregatiti pentru schimbarile ce vin si sa ii ajutam sa isi faca planul pentru 2023!

Andra si Corina

Detalii organizatorice

Petrecem impreuna doua ore in care noi venim cu tips and tricks despre crearea planului profesional pentru 2023 si apoi raspundem intrebarilor participantilor!

Elevi, studenţi, masteranzi şi proaspăt absolvenţi sau persoane care au experienţă profesională.

Ne intalnim pe Zoom, pe 11 Decembrie, ora 17:00 si recomandam sa nu framanti la cozonaci in timpul intalnirii noastre 🙂 ca sa fii sigur ca iei 100% valoare din ea!

Apasa butonul de mai jos si dupa ce vei face plata si iti vei rezerva unul din cele 50 de locuri la eveniment, vei primi pe mail linkul de Zoom pe care vei intra pentru intalnire!

Oferim refund 100% daca ne anunti cu minim 3 saptamani inainte ca nu mai vrei sa participi. 

Prin efectuarea platii iti rezervi locul la evenimentul Job Board Workshop. Dupa plata vei primi un mail cu detaliile de logare la eveniment.

Te rugam sa verifici si in SPAM. In cazul in care nu primesti mailul in maxim 48 de ore, te rugam sa ne scrii pe info@scoaladehr.ro pentru a rezolva situatia!

Ⓒ Școala de HR 2022 |