Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal

Iti multumim pentru interesul acordat comunitatii pasionatilor de domeniul resurselor umane. Scoala de HR.
Iti respectam confidentialitatea si dorim sa tintelegei modul in care colectam si utilizam datele date personale.

Utilizand scoaladehr.ro precum si servicii oferite de noi, esti de acord cu termenii din prezenta Politica de confidentialitate.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele tale cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care te rugam sa verifici periodic continutul acesteia.

CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA

Website-ul scoaladehr.ro este proprietatea Inedit Partner Concept SRL, cu sediu social in judetull Ilfov, str. Rasaritului 26C, Pantelimon, cod postal 077145, cu numar de ordine in Registrul Comertului J23/4478/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41752035, telefon +40 746 335 269, email info@scoaladehr.ro

CE CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTAM SI SCOPUL IN CARE LE PRELUCRAM

Cand vizitezi site-ul nostru

Colectam informatii precum adresa IP, tipul browserului, tipul device-ului pe care il utilizezi precum si paginile pe care le vizitezi.
Totodata, colectam informatii si prin site-urile de socializare pe care le folosesti pentru a accesa site-ul nostru, in functie de permisiunile si optiunile pe care le ai active.

Folosim aceste informatii pentru a monitoriza performanta site-ului nostru si a imbunatati experienta pe care ti-o oferim atunci cand ne vizitezi.

Pentru a afla mai multe despre datele colectate pasiv, te rugam sa consulti Politica de cookie

In cazul in care ne contactezi

Colectam numele, adresa de email si orice alta informatie ne oferi prin intermediul mijlocului de comunicare pe care il alegi. Folosim aceste date doar pentru a-ti raspunde la solicitare.

Cand plasezi o comanda pe site-ul nostru

Colectam numele, numarul de telefon, adresa de email si adresa de domicilui/livrare. Avem nevoie de aceste date pentru:
prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora,
solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
returnarea produselor conform prevederilor legale;
rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

asigurarea serviciilor de support si oferirea de raspunsuri la intrebarile tale cu privire la comenzi sau la bunurile si serviciile pe care le oferim.

Cand te inscri la unul din cursurile noastre

Colectam numele, adresa de email si numarul de telefon. Folosim aceste date pentru a-ti putea oferi serviciile solicitate, pentru a-ti transmite informatii incluse in programa de curs precum si modificari ale programului, locatiei sau alte modificari ce apar in ceea ce priveste serviciile pe care le-ai contractat.

Cand te inscri la programele de mentoring sau aplici pentru burse

Colectam numele, numarul de telefon si adresa de email. Utilizam aceste date pentru a-ti oferi acces programe, pentru a-ti transmite informatii incluse in programa de curs precum si modificari ale programului, locatiei sau alte modificari ce apar in ceea ce priveste serviciile pe care le-ai contractat

Cand faci un transfer bancar catre contul nostru

Colectam numele si IBAN-ul. Folosim aceste date doar in scopuri financiar-contabile, pentru a-ti oferi facture precum si a ne conforma legislatiei fiscal din Romania.

In cazul in care te abonezi la newsletter-ul nostru.

Colectam numele si adresa de email. Folosim acete date pentru a-ti trimite informatii cu privire la viitoarele programe si cursuri sau noutati din HR, in functie de optiunea aleasa in momentul inregistrarii.

TRANSFERUL DATELOR

Datele tale personale vor fi transmise tertiol doar in urmatoarele situatii:

Cand plasezi o comanda pe site-ul nostru

Transmitem datele tale furnizorilor de servicii de curierat in vederea livrarii produselor.

Cand te inscri la programele de mentoring sau aplici pentru burse

Transmitem datele tale, dupa caz, mentorului sau intern-ului in vederea furnizarii serviciilor pentru care ai optat.

Cand faci o plata prin site-ul nostru sau un transfer bancar catre contul nostru

Transmitem datele tale furnizorului de servicii de contabilitate in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Cand plasezi o comanda pe site-ul nostru si cand realizezi un transfer bancar catre contul nostru

Pastram datele tale, in format fizic sau electronic, conform legislatiei in vigoare, pentru a ne indeplini obligatiile fiscal.

Cand te inscri la programele de mentoring sau aplici pentru burse

Pastram datele tale pana la finalizarea programului pentru care ai optat

Daca te-ai abonat la newsletter-ul nostru

Pastram datele tale pana in momentul in care iti retragi acordul pentru colectarea si procesarea acestora.

SECURITATEA DATELOR

Utilizam securitatea corespunzatoare pe baza tipului si a gradului de confidentialitate a datelor care sunt stocate. Ca in cazul oricarui sistem bazat pe internet, exista intotdeauna riscul de acces neautorizat, astfel incat este important sa iti protejam parola si sa ne contactatezii daca suspectezi orice acces neautorizat la contul tau.

CE DREPTURI AVETI

Conform regulamentul general privind protectia datelor ai o serie drepturi in legatura cu datele tale cu caracter personal.
Dreptul de a fi informat cu privire la tipul de date pe care le colectam si scopul procesarii
Dreptul de a avea acces la datele tale
Dreptul de a rectifica datele
Dreptul de a sterge datele tale atunci cand scopul colectarii acestora a fost indeplinit
Dreptul de a te opune procesarii datelor tale
Dreptul de a iti retrage consimtamantul cu privire la procesarea datelor tale
Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cazul in care ti-au fost inculcate drepturile.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Prin inscrierea in baza noastra de date, prin intermediul formularelor de pe site-ul nostru, întelegi și ești de acord cu procesarea datelor tale personale de catre Mailchimp. Poți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale Mailchimp aici

Poti oricand sa iti retragi acordul pentru colectarea si procesarea datelor contactandu-ne sau prin intermediul optiunii de “dezabonare” existenta in partea de jos a mailurilor noaste.

De asemnea, poti sa soliciti acesul la datele tale precum si modificarea sau stergerea acestora, prin intrermediul unui email la adresa info@scoaladehr.ro

Ne poti contacta in orice moment in legatura cu protectia datelor cu caracter personal:
Prin email info@scoaladehr.ro
Prin telefon +40 746 335 269,
Prin posta sau curier la adresa: str. Rasaritului 26C, Pantelimon, jud. Ilfov, cod postal 077145

Buy now